gala

Gala Finałowa akcji „Kobiety dla Kobiety”- Zmień siebie,daj siebie!”

Do tej pory takie wydarzenia można było oglądać jedynie w telewizji, ale teraz każdy ma szansę na żywo zobaczyć niezwykłe efekty metamorfoz uczestniczek akcji „Zmień siebie – daj siebie”.

Projekt, który realizowany jest w ramach szerszej akcji „Kobiety dla Kobiety” organizowanej przez Fundację 3-4-Start, wchodzi w ostateczną fazę i zbliża się do wielkiego finału, którym będzie uroczysta gala zaplanowana na 4 listopada w krakowskiej restauracji Marmolada.

Tego dnia nie tylko zobaczymy przemiany uczestniczek projektu, które przez dwa miesiące w rękach specjalistów od zdrowia, kosmetyki i zdrowego stylu życia pracowały nad odmianą własnego wizerunku, lecz także będziemy mieć okazję uczestniczyć w wielu innych atrakcyjnych wydarzeniach.

Ponieważ hasło „Zmień siebie – daj siebie” przyświeca nam od samego początku tej akcji, również podczas samej gali finałowej zapewnimy wszystkim gościom możliwość wniesienia w swoje życie pozytywnych zmian, dzięki warsztatom pewności siebie prowadzonym przez Ewelinę Siatkiewicz – organizatorkę spotkań „Skrzydła Kobiety”.

W programie gali przewidziana dla gości część networkingowa prowadzona przez Dorotę Mastalską z Areny Biznesu.

Gościem specjalnym gali będzie Danuta Awolusi, autorka książek – w tym publikacji „Odważona”, która dokonała niezwykłej przemiany – w półtora roku schudła 70 kilogramów.

W trakcie Gali Finałowej będziemy podziwiać także,wystawę fotografii uczestniczek projektu. Za wizaż Pań odpowiada Charakteryzatorska – Anna Zatorska, a fotografie wykona Izabela Brańka, właścicielka firmy Kocie Kadry.

Wrażeń estetycznych z pewnością dostarczy pokaz mody specjalnej kolekcji sukienek marki Lala Gusta, stworzonej przy współpracy blogerek zaangażowanych w akcję „Kobiety dla kobiety”. Dobrą wiadomością dla tych, którym sukienki się spodobają, jest to, że każdą z nich będzie można wylicytować, a całość dochodu z licytacji zostanie przeznaczona na pomoc chorującej na białaczkę Oli, podopiecznej Fundacji 3-4-Start, kobiecie, dla której została zorganizowana akcja „Kobiety dla kobiety”.

I jeśli już o kobiecości mowa, zapewniamy, że na gali będzie bardzo kobieco, co nie znaczy, że panowie nie są zaproszeni. Wszak wiadomo, że pierwiastki męskie i żeńskie wzajemnie się uzupełniają i dopiero razem rozkwitają najpełniej.

Serdecznie zapraszamy wszystkich do udziału w tym niezwykłym wydarzeniu i do zamawiania biletów już teraz, gdyż liczba miejsc jest ograniczona.

Więcej informacji o wydarzeniu : TUTAJ