Kobiety dla Kobiety – Wyprawy Odkrywców

kobiety-logo-bez-tla-1
Czy znacie super atrakcyjne, edukacyjne gry terenowe z zagadkami i skarbem, dostępne w całej Polsce, w każdym momencie i w dodatku całkowicie za darmo? Poznajcie je z nami!

Główną atrakcją wydarzenia będą gry terenowe tj. Questy – Wyprawy Odkrywców, które są doskonałym sposobem na odkrywanie nowych miejsc i ciekawe spędzenie czasu z rodziną lub przyjaciółmi. Celem takiej gry jest poznanie okolicy i odnalezienie ukrytego skarbu. Questów jest w Polsce kilkaset. Podczas spotkania wspólnie przemierzymy kilka z nich. Spotkanie „Kobiety dla Kobiety – Wyprawy Odkrywców” odbędzie się 11-12 października w malowniczo położonym Folwarku Toporzysko koło Jordanowa. Uczestniczki spotkania będą mogły korzystać z możliwości wypoczynku, jakie oferuje Folwark Toporzysko, w tym z przejażdżki konnej. To jednak nie wszystko. Każda kobieta, niezależnie od sytuacji życiowej w jakiej się znajduje, powinna dbać o siebie, pamiętać o swoim zdrowiu psychicznym i fizycznym. W codziennym pędzie często zapominamy o chwilach tylko dla siebie i całkowicie poświęcamy się wykreślaniu kolejnych punktów na liście rzeczy do zrobienia. Fundacja 3-4-Start wraz z Fundacją Mapa Pasji organizują to wydarzenie z myślą o zabieganych kobietach, które potrzebują inspiracji i relaksu. Dla blogerek, współpracujących z fundacją przy projektach charytatywnych, odbędą się warsztaty z zakresu wiedzy o social media, blogowaniu i fotografii, m. in. warsztat z użyciem narzędzi  Points of You, prowadzone przez Dominikę Jarosz, ambasadorkę projektu Sukces to ja. Spotkania z coachami, psychologami i ekspertami blogosfery będą miały charakter motywacyjny.Wydarzenie zakłada jednak także czas na relaks, który jest niezbędny, by zachować równowagę w codziennym życiu. Porozmawiamy o kosmetykach i innych babskich sprawach. Zależy nam także promocji działań fundacji w sieci.

projekt-bez-tytulu-2

cropped-logo.png