Kobiety razem mogą góry przenosić! – Kobiety dla Kobiety Wyprawy Odkrywców

Kobiety dla Kobiety – Questy Wyprawy Odkrywców

Czy znasz już questy? Gry terenowe, w których można wziąć udział w dowolnym momencie przy użyciu aplikacji mobilnej lub specjalnej ulotki, zyskują popularność w całej Polsce. O to, by zrobiło się o nich głośno, z pewnością zadbają blogerki, które wzięły udział w spotkaniu „Kobiety dla kobiety”.

W dniach 11-12 października spotkały się one w Toporzysku, by wspólnie spędzić czas i poznać rewelacyjną inicjatywę, jaką są questy. Miały okazję przekonać się o tym na własnej skórze, biorąc udział w grach terenowych w regionie. Kolejne zabawy z Wyprawami Odkrywców zaplanowały już w rodzinnym gronie, by zachęcić do udziału także swoich bliskich. Jako że pogoda zaskoczyła nas w pełni pozytywnie i poczułyśmy wielki powrót lata, mogłyśmy spędzić sporo czasu na świeżym powietrzu.

Poza questami i spacerami po okolicy miałyśmy okazję jeździć konno. Dla wielu z nas było to coś zupełnie nowego! Dzięki wizycie w folwarku mogłyśmy bliżej poznać konie i przekonać się, że to niezwykłe, piękne stworzenia. Podczas całego wydarzenia byłyśmy blisko natury, więc idealną inicjatywą był pomysł jednego ze sponsorów, czyli marki Plantwear. Za każde zdjęcie produktu opublikowane w mediach społecznościowych zostanie zasadzone jedno drzewo. Wydarzenie wspierało także wiele innych firm, bez których nasze spotkanie by się nie odbyło. Rebel zapewnił dostęp do ciekawych gier, wydawnictwa zaopatrzyły uczestniczki w interesujące książki na jesienne wieczory, a Mapka Zdrapka ułatwiła planowanie wakacyjnych wyjazdów.Poznaliśmy też sporo nowości dla dzieci i wyjątkowe  Klocki Blocki, które z pewnością uatrakcyjnią wspólny, rodzinny czas.
Na akcjach charytatywnych fundacji pojawią się wkrótce także gry z podpisami blogerek.

PODZIEL SIĘ DOBREM – KLIK- AUKCJĘ NA ALLEGRO CHARYTATYWNI

Spotkania „Kobiety dla kobiety” tworzone są z myślą o influencerkach, które na co dzień udzielają się w sieci. Nie mogło więc zabraknąć warsztatów i wykładów z zakresu blogowania oraz rozwoju osobistego. Między innymi przeszłyśmy szkolenie z Point of You, prowadzone przez Dominikę Jarosz z motiv8, ambasadorkę projektu „Sukces to ja”. Spotkania z coachami i ekspertami blogosfery miały charakter motywacyjny. Dzięki 2fotografki.pl odbyły się warsztaty fotograficzne, natomiast Nieidealnaanna zdradziła nam sekrety  sukcesu w blogosferze.
Zapraszamy z tego miejsca do obejrzenia obszernej fotorelacji z dwóch dni spędzonych w Folwarku Toporzysko, wykonanej przez utalentowany team 2fotografki!

\\

Partner strategiczny:
Partnerzy merytoryczni :
Prelekcja – Anna Chomiak z bloga Nieidealnaanna
Warsztaty fotograficzne 2fotografki.pl
Słodki poczęstunek :
Partnerzy kluczowi :
Z miłości do natury Plantwear
Z miłości do słodkości Choccolisimo
Z miłości do podróży MapkaZdrapka
Z miłości do książek Taniaksiążka.pl
Z miłości do gier planszowych Rebel.pl