19075417_1190166837778784_661578175_n

„Razem Możemy Wszystko”- konferencja charytatywna

9  czerwca w sali kongresowej hotelu „Witek” w Modlniczce spotkali się ludzie o wielkim sercu. Tego dnia o godzinie 18 rozpoczęła się konferencja charytatywna „Razem Możemy Wszystko”. Wydarzenie to było przede wszystkim kontynuacją akcji pomocy dla chorej na białaczkę Oli („Kobiety dla Kobiety”), ale także okazją do wysłuchania prelekcji i odbycia rozmów biznesowych.

Do działań przyłączyli się partnerzy tacy jak: Goldenmark, Drewniane Dodatki, Unicardia – Małopolskie Kliniki Specjalistyczne, Metabolic balance i inni (pełną listę partnerów można znaleźć TUTAJ). Patronat medialny nad wydarzeniem objęła  TVP 3 Kraków.

Marta Kuszakiewicz, specjalistka w dziedzinie oddechu oraz głosu, w czasie swojej prelekcji przybliżyła słuchaczom tematykę wpływu oddychania na jakość wystąpień publicznych.

Na temat istoty Public Relations w działalności firm, również niewielkich,wypowiedziała się Agata Niemiec – PR Manager, właścicielka agencji Image Line Communications.

agataniemiec

Uczestnicy konferencji wysłuchali także panelu dyskusyjnego „Jaka jest Twoja recepta na sukces?”, w którym udział wzięli między innymi Ada Jastrzębska (zajmująca się tematem finansów osobistych i inwestycji), Damian Karbowiak ( współtwórca projektu Trader, student wydziału Budownictwa, Architektury i Inżynierii Środowiska Politechniki Łódzkiej), Danuta Fijałło-Czechmanowska (pracownik Urzędu Miasta Krakowa), Anna Buczek (właścicielka kancelarii doradztwa prawnego ) oraz Edyta Walęciak-Skórka (pierwsza w Polsce Projektantka Przyszłości i Dream Coach).

_dsc4608_dsc4606

Uczestnicy konferencji mogli także spotkać się z gościem specjalnym Ewą Wachowicz, która opowiedziała o tym, jak osiągnęła sukces oraz że warto pomagać. Ostatnimi punktami programu było ogłoszenie wyników konkursu, w którym do wygrania była sztabka złota przekazana przez głównego partnera spotkania Goldenmark, oraz wręczenie przez Ewę Wachowicz- Drewnianego Serca dla „Osoby o Wielkim Sercu”.
_dsc4656W trakcie przerwy uczestnicy mogli skorzystać z możliwości wykonania badania składu ciała wykonanego przez Katarzynę Byrską z RadioActiveBody, sprawdzić wydolność swojego organizmu za pomocą urządzenia Hbs wykonanego przez Danuta Zicz, a także porozmawiać ze specjalistami na temat oszczędzania czy inwestowania w złoto.

Wszystkim partnerom, prelengentom, gościom i uczestnikom konferencji serdecznie dziękujemy i zapraszamy do obejrzenia krótkiej fotorelacji.

dsc_9961-1280x850dsc_9950-1280x854_dsc4648

_dsc4580_dsc4646_dsc4631_dsc4630

_dsc4613_dsc4626_dsc4650_dsc4619_dsc4618_dsc4598_dsc4594_dsc4592_dsc4590dsc_9979-1280x852

Fotografia: Krystyna Kurek Grzegorz Finowski Krzysztof Skórka

plakat3

Partnerzy wydarzenia:
Centrum Psychologiczno-Terapeutyczne Tęcza
GoldenmarkDrewniane DodatkiUnicardia – Małopolskie Kliniki SpecjalistyczneMetabolic balance, Chocokiss, Dorota Dwernicka SolutioImage Line Communications
GingerMedSpa, MaryKay Polska- Marzena Gola-Syrylak, Trener personalny – Kasia Byrska z radioActive Body
OPRAWA GRAFICZNA: RYSUNKI ANNY L.
rysunki