tlo2

„Razem możemy Wszystko”

9 czerwca w Centrum Konferencyjnym ,,Witek” w Modlniczce koło Krakowa odbędzie się konferencja charytatywna „Razem możemy Wszystko”.

Jest to kontynuacja akcji ,,Kobiety dla Kobiety”, której celem jest pomoc chorej na białaczkę 37-letniej Oli, z której wzruszającą i pełną siły historią możesz zapoznać się z nią TU

Już dziś, zapraszamy Cię do udziału w tym niezwykłym  wydarzeniu.

Fundacja 3-4-Start od początku swojej działalności skupia się nie tylko na pomocy potrzebującym, lecz także na promowaniu wiedzy na temat zdrowia i zdrowego trybu życia. Pomagamy ratować zdrowie, jak też i dbać o zdrowie – nasz najcenniejszy skarb. Właśnie dlatego, podczas konferencji uczestnicy będą mieć okazję bezpłatnie skorzystać z badania składu ciała oraz badanie HBS – wydolności organizmu, kompletną analizę odżywienia organizmu wraz ze wskazówkami żywieniowymi.
Podczas konferencji stworzona zostanie przestrzeń, w której spotkają się specjaliści z zakresu zdrowia oraz biznesu czy networkingu z innymi profesjonalistami. Będzie to również  okazja do wymiany doświadczeń czy przeprowadzenia rozmów biznesowych w miłej atmosferze.

W programie przewidziano również możliwość wykonania badań m.in. składu ciała, wydolności organizmu oraz zapoznania się ze stoiskami innych wystawców.

Partnerzy i współpraca

Zapraszamy wszystkich, którzy chcą uczestniczyć w wydarzeniu i :

• pokazać swoje produkty na stoisku firmowym,
  • wziąć udział w panelu dyskusyjnym „Jaka jest Twoja recepta na sukces?”
  • wypromować swoją firmę/markę
  • przekaż swoje produkty lub usługi na wsparcie naszej akcji w serwisie aukcyjnym Allegro Charytatywni.

Chcesz zaprezentować swoją firmę lub produkt na naszej konferencji wspierając przy tym szczytny cel, napisz do nas projekty@fundacja3-4-start.pl

Całkowity dochód ze sprzedaży biletów zostanie przekazany podopiecznej Fundacji 3-4-Start – Oli chorującej na ostrą białaczkę szpikową.

*Bilety Premium dostępne tylko dla osób ze specjalnymi zaproszeniami.