birthday-2611564_960_720

Świętuj z nami pierwsze urodziny!

Minął już rok od powstania Fundacji 3-4 Start. Przez ten czas udało nam się zorganizować wiele fantastycznych kampanii, jednak to nie ilość jest ważna, ale fakt, ilu osobom udało się pomóc. Nie jest to tylko nasza zasługa. Podziękowanie należą się także naszym partnerom i wszystkim osobom, które włączyły się w organizowane przez nas akcje i podjęły inicjatywę, aby pomagać innym razem z nami.

urodziny-cover

Z okazji naszych pierwszych urodzin mamy zaszczyt zaprosić Was na przyjęcie wraz z prezentacją, które odbędą się 30 września 2017 roku o godzinie 19:00 w Dr W Aesthetic Skin & Dental Clinic w Krakowie.

Jest to miejsce,gdzie z pewnością nie poczujecie się „jak u lekarza”. Minimalistyczne wnętrze, doświadczona i sympatyczna kadra profesjonalistów oraz najnowocześniejszy sprzęt sprawiają, że zabiegi tutaj wykonywane są przyjemnością.

Oferta Kliniki jest bardzo szeroka, od medycyny estetycznej, poprzez stomatologię, dermatologię oraz kroplówki witaminowe, a na dietetyce skończywszy.
Świętujcie z nami Nasze I urodziny, w trakcie których każdy z uczestników otrzyma zaproszenie na badanie skóry aparatem Fotomedicus do zrealizowania w dowolnym terminie.

W trakcie uroczystości słodki poczęstunek w postaci tortu zapewni Słodka Kraina Czarów ,słynąca z doskonałego smaku i kreatywnego designu swoich wypieków.

Przeżyjmy razem ten wspaniały dzień i uczcijmy rok działalności Fundacji 3-4-Start, która nie pomogłaby tylu osobom, gdyby nie owocna współpraca z tyloma wspaniałymi partnerami. To idealna chwila, aby pokazać, że razem możemy zdziałać jeszcze więcej.