Długa 48/21 31-147 Kraków biuro@fundacja3-4-start.pl 730-34-34-52

Wybór finalistek projektu “Kobiety dla Kobiety” – Zmień siebie, daj siebie!

Zmień siebie, daj siebie – Cztery kobiety przejdą metamorfozę wartą 15 000 zł!

Projekt Kobiety dla Kobiety- “Zmień siebie, daj siebie” wkracza w decydującą fazę.

Już 10 maja 10 półfinalistek spotka się w Krakowie z jury. Wszystko po to, aby wybrać cztery kobiety, które przejdą kompleksową metamorfozę pod okiem specjalistów. Jury stanie przed trudnym zadaniem, bo każda z dziewczyn jest wyjątkowa, a w finale jest miejsce dla 4 kobiet – każda z nich przejdzie metamorfozę wartą 15 000 złotych.

Fundacja 3-4 Start po raz kolejny organizuje fantastyczne przedsięwzięcie skierowane do kobiet. Chcąc docenić ich trudy życia, macierzyństwa, poświęcenia, nieraz trudną drogę, powstał projekt “Zmień siebie, daj siebie”. Nie bez powodu mówi się, że siła jest kobietą. Wiele z kobiet odsuwa swoje plany na dalszą przyszłość, zapomina o sobie, o swoim zdrowiu i rozwoju osobistym. Część kobiet nie myślą o sobie. I to właśnie dla nich jest akcja “Zmień siebie, daj siebie”. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom, chcemy podarować aż 4 dziewczynom kompleksową metamorfozę, dzięki czemu będą mogły rozpocząć nowy etap w swoim życiu. Zabiegi medycyny estetycznej, spotkania z psychologami i coachami, konsultacje lekarskie, badania analityczne, spotkania ze stomatologiem, dietetykiem oraz trenerem personalnym, to tylko nieliczne z niespodzianek, które pomogą dziewczynom poczuć się świetnie w swoim ciele i w pełni zaakceptować swój wygląd. Każda z finalistek zostanie objęta indywidualnym programem, dostosowanym do jej potrzeb. Wyróżnieniem będzie także wyjątkowa sesja zdjęciowa z aktorką znaną m.in. Z serialu “1920. Wojna i miłość” i Barwy Szczęścia, Karoliną Chapko i znanym stylistą gwiazd Tomaszem Jacykowem.

Pierwszy etap projektu właśnie dobiegł końca – wspólnie z internautami wyłoniliśmy 10 półfinalistek!

Dziewczyny już 10 maja spotkają się z jury w Krakowie, w Hilton Garden Inn Kraków Airport – to tam zostaną wyłonione 4 kobiety, które wejdą do finału. Zadanie nie będzie proste, bo każda z dziewczyn zasługuje na wygraną. Zadanie ma ułatwić spotkanie z trzema komisjami: oceny potrzeb wizualnych, oceny potrzeb psychologicznych, oceny potrzeb socjalnych.

Dziewczyny, które nie zakwalifikują się do finałowej czwórki, wcale nie będą przegrane – po pierwsze wygrały, bo postanowiły o siebie zawalczyć, a po drugie wezmą udział w licznych warsztatach. Jesienią finalistki spotkają się na uroczystej gali, gdzie zobaczymy je w zupełnie nowej odsłonie. Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny!